طرز تهیه کتلت جعفری و سویا ویژه سفره افطار
کتلت جعفری و سویا
سویا حاوی پروتئین، ایزوفلاون و فیبر بوده که همه این مواد برای سلامتی مفیداند. پروتئین درون سویا میتواند فوایدی برای بیماری های قلبی، کاهش اثرات یائسگی، کاهش وزن، ورم مفاصل، عملکرد مغز و بهبود توان در ورزش داشته باشد.
مواد لازم :
سویای ریز ۴۰۰گرم
سیب زمینی آب پز شده ۶۰۰گرم
تخم مرغ ۳عدد
جعفری خرد شده ۱۰۰گرم
گشنیز ۳۰گرم
پودر سیر در صورت دلخواه
آرد سوخاری به میزان لازم
پیاز ۱عدد
روغن و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه :
سویا را برای چند ساعت در آب خیس کنید و سپس در سبدی بریزید تا آب آن کاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پیاز را رنده کنید و سیب زمینی، جعفری و گشنیز را اضافه کنید. سپس تخم مرغ، ادویه و آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید. طوری که مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شود.(در صورت نیاز می توان سویا را همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کرد و آب اضافه آن را جدا کرد.) سپس در تابه ای مناسب روغن را داغ کنید و از مخلوط مواد بردارید و به صورت گلوله دربیاورید و در آرد سوخاری بغلتانید دو طرف آن را داخل تابه سرخ کنید.